- گروه: اقتصادی
- کد خبر: 10
- بازدید: 189
- 1403/07/21 - 23:17:53
اقتصاد مقاومتی ادامه دارد
تولید ملی،هنر بانوان شهرستان نمین
روایت یک بانوی بسیجی از ایجاد شغل برای بانوان سرپرست خانوار. مهناز بینش بانوی بسیجی در عرصه کارآفرینی و اشتغال زایی امید دل نیازمندان شده و چراغ خانه های زنان بی سرپرست و بد سرپرست را روشن کرده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شکوه فرهنگ»، خانم مهناز بینش دیروز در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹ با همت قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج شهرستان نمین صندوق قرضالحسنه ایجاد و به وام اشتغالزایی صندوق کار آفرینی امید معرفی و با دریافت تسهیلات، اشتغال خود را گسترش داده و کارگاه قالیبافی افتتاح کردیم.وی ادامه داد : بعد از مدتی بنا به تقاضای بانوان شهرمان کارگاه تولیدی پوشاک هم ایجاد کردیم و در این دو کارگاه عدهی به صورت مستقیم و عده ی زیادی به صورت غیر مستقیم مشغول به کار و کسب درآمد شدند.
وی افزود: حدود ۱۲۰ نفر عضو صندوق داریم که در عرصه های مختلفی از جمله( پرورش قارچ ،کشت زعفران و کاشت گیاهان دارویی ،پرورش گلهای زینتی و آپارتمانی ،صنایع دستی وتولیدی پوشاک،ظروف سنگی، جوراب بافی،مینا کاری ،چرم دوزی، دامپروری و مرغداری و..) مشغول به اشتغالزایی هستند.
وی خاطرنشان کرد: روال صندوق قرضالحسنه ما این است که کسی که عضو صندوق میشود ، اگر تخصصی دارد با حمایت از وامهای داخلی و با معرفی به وامهای اقتصاد مقاومتی میتواند اشتغالزایی کند و اگر تخصصی ندارد می تواند در دورههای آموزشی شرکت کرده و کسب مهارت کند و برای خود اشتغالزایی نماید.
مسئول صندوق قرض الحسنه حضرت ام البنین تصریح کرد: با عنایت خداوند و کمکها و حمایت قرارگاه اقتصاد مقاومتی شهرستان نمین اعضای صندوق توانسته اند برای خود کارگاه ایجاد کنند و تعداد زیادی را مشغول به کار کنند.و با برگزاری دوره های مهارت آموزی رایگان با هماهنگی مسول قرارگاه اقتصاد مقاومتی برای عده ی زیادی فرصت شغلی ایجاد کرده است
وی ادامه داد : با شرکت در نمایشگاههای اقتصاد مقاومتی که برگزار میشود و همچنین با تبلیغات در رسانه ها و فضاهای مجازی می توانیم محصولات و تولیدات خود و اعضا را به فروش برسانیم و بازار یابی کنیم.
وی عنوان کرد: با هماهنگی قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی نمین مستند تلویزیونی و مصاحبه از اشتغالزایی اعضای صندوق تهیه شده و در شبکه سبلان از برنامه اقتصادیمیز پخش میشود.و ما نیز در مصاحبه زنده تلویزیونی نیز حضور داشته و امورات انجام شده تعاونی و صندوق را توضیح داده ایم.
بینش عنوان کرد در سال ۱۴۰۱به عنوان کار آفرینی برتر استانی در سالن ولایت اردبیل انتخاب شدم و در آبان ماه ۱۴۰۲در جشنواره کشوری مالک اشتر به عنوان مسئول برتر تعاونی اشتغالزا انتخاب و به دیدار مقام معظم رهبری مشرف شده ام.
امسال هم رتبه اول مدیریت صندوق را کسب کرده و با دستان سردار محمدی اصل لوح سپاس دریافت نموده ام.
وی افزود چند نفر از کارآفرینان برتر اعضای صندوق ایشان هم در سطح استان و شهرستان تجلیل شده اند.
مسئول صندوق قرضالحسنه ام البنین شهرستان نمین خاطر نشان کرد: دانشجوی ترم سه ارشد عرفان اسلامی هستم و درکنار اشتغالزایی به علم و ادامه تحصیل مشغول می باشم و با همه مسولیت هایی که برعهده دارم سعی میکنم همه ی کارهایم را به نحو احسن انجام داده و جزاستعدادهای درخشان دانشگاه هم باشم.
وی ادامه داد : منظور از گفتن این مطالب این است که بانوان عزیز خود را دست کم نگیرند و همه این عزیزان میتوانند در همه عرصه ها پیشرفت چشم گیری داشته باشند. و در کنار تحصیل حرفه های مختلف را یاد بگیرند و مشغول به اشتغالزایی شده و منتظر نباشند پس از پایان تحصیلات در جایی استخدام شوند.
خانم مهناز بینش بیان کرد : رهبر معظم انقلاب در بیانیهگام دوم به اقتصاد هم اشاره داشته اند وآن را نقطه کلیدی و تعیین کننده و عامل مهم سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور میدانند، اقتصاد ضعیف را نقطه ضعف و زمینه ساز نفوذ و سلطه دشمنان و بیگانگان می دانند، بنابرین با توجه به فرمایشات ایشان همه ی ما باید کمر همت ببندیم و تلاش و کوشش کنیم تا در مسیربالابردن تولیدات و اقتصاد کشورمان سهیم باشیم.
وی با اشاره به چشم اندازشان در صندوق قرضالحسنه ام البنین شهرستان نمین ،تصریح کرد : اهداف من برای آینده این است که کارگاههای بیشتری در شهر و همچنین روستاهای اطراف ایجاد کنم تا بتوانم بیش از این، زنان بی سرپرست و بد سرپرست و کم در آمد را توانمند کنم و کمکی برای حل مسائل معیشت آنها باشم.
وی ادامه داد : بزرگترین دغدغه من این است که بتوانم برای عده زیادی از بانوان سرپرست و بی بضاعت و بد سرپرست ایجاد شغل و حرفه کنم تا در مزیت اقتصادی نباشند.
انتهای خبر/ ع
دیدگاهها