- گروه: اقتصادی
- کد خبر: 46
- بازدید: 40
- 1404/02/26 - 00:48:20
کارآفرینی با شعار امیدآفرینی:
بخش ویلکیج،زینت اقتصاد مقاومتی کشور شده است.

بانوی کارآفرین جمیله نامی با اهداف و فعالیت های موثر و سنجیده در عرصه اقتصاد مقاومتی حامی نیازمندان و بانوان شهر آبی بیگلو شده و عنصر اصلی اشتغال آفرینی بوده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «شکوه فرهنگ»، خانم جمیله نامی در گفتگو با خبرنگار شکوه فرهنگ نمین بیان کرد:بنده درسال ۱۳۹۷باهمکاری خانم ژیلا زینالی و خواهرم عزیزه نامی کارگاه بزرگ قالیبافی افتتاح کردیم و این اشتغالزایی برای اولین بار درآبی بیگلو اتفاق افتاد.وی افزود:ایجاد این کارگاه موجب شوق و استقبال بانوان بی سرپرست، بدسرپرست و نیازمند شهر آبی بیگلو گردید.
نامی اشاره کرد:با درخواستهای مکرر بانوان تصمیم بر این گرفتم که در کنار تولیدفرش و تابلوفرش در زمینه گیاهان دارویی هم فعالیت داشته باشم.باخواهرم ومادرم شروع به کاشت گیاهان دارویی کردیم و با این روش برای بیش از ۷۰۰نفر در عرصه صنایع دستی و کشاورزی ایجاداشتغال کردم.
کارآفرین برتر عنوان کرد:بعد از مدتی یک کارگاه قالی بافی دیگر نیز در آبی بیگلو افتتاح کردم و برای اعضای این کارگاه ها درسال ۱۴۰۱به کمک بسیج شهرستان نمین صندوق قرضالحسنه تشکیل دادم که ماهیت این صندوق اشتغالزایی ومشاغل خانگی و حمایت از اهالی شهر بود.با افتتاح این صندوق توانستم نیروهای کارگاهم را بیشتر حمایت کنم.
مسئول صندوق قرضالحسنه راحیل گفت:از این صندوق علاوه بر وامهای حمایتی وام اشتغالی نیز که سپرده های اعضای صندوق بود دادم تا با این روش بتوانم برای اعضا اشتغال ایجاد کنم.
باتوجه به ظرفیتهای ایجادشده درصندوق راحیل توانستیم برای صندوق تعاونی ایجاد نموده و هدف گذاری بیشتر و اشتغال های پایدار داشته باشیم.
جمیله نامی تصریح کرد: از دیگر فعالیت های صندوق و تعاونی ما، کمک به جهیزیه نوعروسان بی بضاعت،حمایت ازمریضهای ناعلاج ،دستگیری از اقشار ناتوان و توزیع بسته های معیشتی می باشد.
مدیرعامل تعاونی ال سون ال ایستر ائلیمیز آبی بیگلو خاطرنشان کرد:اهداف تعاونی ما ایجاد شغلهای پایدار و برگزاری دوره های آموزشی روستاهای حومه و شهرآبی بیگلو و ایجاد فرصت شغلی برای فراگیران وصدور مجوز و گواهی اشتغال برای آنها ومشاوره دهی برای فعالان اقتصادی می باشد.
مسئول صندوق قرض الحسنه راحیل تاکید کرد:بنده با کمک اعضای اصلی صندوق و اعضای اصلی تعاونی برای ۱۳۰۰ نفر گواهی اشتغال و مجوز فعالیت با برگزاری دوره های آموزشی داده ام.
وی اضافه کرد:جهت بازاریابی برای کارآفرینان صندوق و تعاونی،درنمایشگاه های اقتصادمقاومتی شهرستان نمین،استان و حتی کشوری مشارکت کرده ایم و همچنین تبلیغ از طریق فضای مجازی و مراجعه های حضوری در بازار برای فروش وتبلیغ تولیدات کارآفرینان،مصاحبه زنده ومستندسازی تلویزیونی ازفعالان اقتصاد مقاومتی ازجمله راهکارهای بازاریابی این تعاونی و صندوق میباشد.
این فعال اقتصادی اشاره داشت:تعامل تعاونی وصندوق قرض الحسنه ما با بسیج،اداره کار و تعاون،سازمانها و سایر نهادها جهت خدمات رسانی و حمایت از بسیجیان خیلی عالی بوده و با ایجاد تعامل توانسته ایم پیشرفت داشته وموفقیتهای بیشتری کسب کنیم.
نامی باتوجه به موفقیت های کسب کرده بیان کرد:از نظر بنده هروقت شخصی بخواهد شروع به کار کند دیر نیست و مطمئن باشد با عنایت خدا و حمایت های سازمانها و ارگانها موفق خواهد شد.اولویت انگیزه، تلاش و هدفمندبودن اقدامات است و باید در کار سستی نباشد و اگر باشکست روبرو شد حتما بداند پشت شکست پیروزی وجوددارد.
و عقیده من این است کسانی که ناامید می شوند هرگز موفق و پیروز نخواهندشد.
نامی در آخر مصاحبه خود عنوان کرد:بنده باتکیه به خداوند متعال و پیروی ازسخنان مقام معظم رهبری دربحث اقتصادمقاومتی توانسته ام موفقیتهای شهرستانی،استانی و کشوری راکسب نمایم.
وی افزود:کارآفرین برترکشوری درسال۱۳۹۹بعنوان انتخاب مردمی زنان،مربی برتر اقتصادی در سال ۱۴۰۱ در استان و تعاونی برتراستانی درسال های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ و کارآفرین برتر کشوری در سال ۱۴۰۴ وچندین تجلیل دیگر را درکارنامه خود دارم.
انتهای خبر/ ع




















دیدگاهها